Акне? пАК НЕ!Научно откритие дава трайно решение на проблема с акнето

След години изследователска дейност екип от учени, ръководени от проф. Зубулис откриха истинската причина за акнеичната кожа. BIODERMA предлага решение, което лекува не само симптомите, но и причините за появата на акне

Професор д-р Зубулис работи за редица престижни университети в Европа, автор е на над 300 научни публикации в най-уважаваните медицински издания, както и на 16 книги. Участва със свои самостоятелни разработки в 80 медицински сборници и има 5 патентовани научни открития в областта на дермо-ендокринологията и по-специално в изучаването на себума, розацеята и акнето.
Последното му революционно откритие доказва, че качествените изменения на себума са основният причинител на акнето. Това означава, че за да се постигнат трайни резултати в лечението трябва да се намери начин да се възстанови съставът на себума.
На базата на това откритие е разработен иновативният продукт Sébium Global на BIODERMA.
За първи път, е създаден продукт, който променя състава на себума, благодарение на уникален патентован комплекс, като го доближава до този на здравата кожа. Той имитира действието на витамин Е, който играе ключова роля за защитата на липидите, възвръща равновесието на мастните киселини в състава на себума и води до блокиране на  физиологичния процес на образуване на акне. Именно витамин Е е недостатъчен при пациентите с акне и затова, имитирайки неговото действие, продуктът Sébium Global въздейства директно не само върху симптомите, но и върху причината за поява на проблема. Изследвания показват, че при 78% от пациентите, несъвършенствата значително намаляват - премахва пъпките и черните точки, възстановява кожната структура, намалява риска от оставане на белези и по биологичен път предотвратява появата на акне. 

Sébium Global е единственият продукт с глобален подход в лечението на акне и може да бъде намерен в аптеките.

Тази есен, вярна на своето отговорно отношение към здравето на кожата, BIODERMA започва информационна кампания за разясняване на причините, последствията и решенията на проблема с акнето под надслов пАК НЕ!
Кампанията пАК НЕ! цели да даде повече информация за причините за поява на акнето, правилните стъпки в ежедневната грижа за акнеична кожа, методите на лечение, както и психологичния аспект на проблема и неговото отражение върху децата.
Акнето е причина номер 1 за посещение при дерматолог. То засяга 90% от тийнейджърите и близо 50% от жените в зряла възраст, но все още към него се подхожда недостатъчно информирано, робува се на митове и неверни твърдения, счита се за естествено съпътстващ растежа процес, а не се търсят комплексните подходи за неговото решение.

Коментари

Популярни публикации